Николай Хаджигенов: Загубихме битката, но войната продължава

21:10, 14 ное 21 / Избори 2в1 25 1364 Шрифт:
Ирина Иванова Автор: Ирина Иванова

Загубихме битка, но войната продължава. Българите обичаме по-лесния път. Асфалтови магистрали големи открай докрай, а вървим по една стръмна козя пътека. Бойко Борисов, ако беше построил магистрали, вместо да краде от тях, сигурно още щеше да е на власт. Това заяви Николай Хаджигенов от „Изправи се БГ! Ние идваме!“ в първия си коментар след изборния ден пред Нова телевизия. 

Според него са загубили изборите заради „Продължаваме промяната“. „Другата причина, както казах е, че българите обичаме лесния път. Да се качиш на коня, който върви най-отпред“, каза той, като поздрави партията на бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев. По думите му промяната трябва да продължи и би се надявал да бъдат първи, защото това би бил сигнал, че войната продължава.

По-късно и Мая Манолова коментира първите резултати, като посочи, че те не са окончателни, но дори да са извън парламента ще продължат да работят за промяната. Тя също поздрави лидерите на „Продължаваме промяната“: „Радваме се за Асен Василев и Кирил Петков, защото и ние сме част от същото пространство. Поздравления за тях, най-вероятно ще са първа сила на тези избори. Крайните резултати тепърва предстоят. Изборите продължават зад граница, а следващата седмица трябва да изберем Румен Радев за нов мандат. Дали сме в или извън парламента, ще продължим да работим за промяната“. 

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама