„Продължаваме промяната“ е големият победител на парламентарните избори

21:05, 14 ное 21 / Избори 2в1 25 1118 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

„Продължаваме промяната“ е големият победител на предсрочните парламентарни избори. Новата формация, която е само на 2 месеца, има много близки резултати с тези на ГЕРБ, като е възможно разместване на първия и втория след обработване на данните от чужбина.

„Демократична България“ на Христо Иванов е големият губещ, а „ИБГНИ“ на Мая Манолова на практика е унищожена като политическа формация. Сред губещите е и „Има такъв народ“ на Слави Трифонов, пише БГНЕС. ГЕРБ запазва водещите си позиции, а ДПС успява да мобилизира максимално електората си.

„Изглежда, че ще бъдем първа политическа сила. Има още един час и този час не трябва да го пропускаме. Всеки да отиде да гласува. Сега е моментът да покажем, че България е тръгнала по пътя на промяната и няма връщане назад“. Това заяви съпредседателят на "Продълбаваме промяната" Кирил Петков във видео призив, във Фейсбук профила на формацията.

На свой ред Асен Василев призова българите в чужбина да гласуват, защото разчитат на тях, за да минат финиш линия.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама