Облачно, на места с валежи от дъжд

07:00, 15 ное 21 25 1187 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Времето ще преобладава облачно време и на места ще има слаби валежи от дъжд. Ще се появи до умерен североизточен вятър и с него ще прониква студен въздух. Максималните температури ще са между 7° и 12°, малко по-високи в крайните югозападни райони.

Над Черноморието ще е предимно облачно и на места главно по южното крайбрежие ще превалява слаб дъжд. Ще духа умерен север-североизточен вятър. Максималните температури ще са 12-14°. Температурата на морската вода е около 14°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала, вечерта ще се усили.

Над планините облачността ще е по-често значителна. На места слабо ще превали. Почти без валежи и с повече слънце ще е над масивите от Югозападна България. Ще духа умерен източен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 8°, на 2000 метра - около 2°.   

Във вторник ще остане ветровито. Ще има значителна облачност, на отделни места, главно в Южна и Източна България, ще има и слаби превалявания от дъжд. В сряда вятърът ще отслабне и ще стихне. Ще се задържи предимно облачно, почти без валежи. Минималните температури ще са между 2° и 7°, а максималните - между 8° и 13°, сочи прогнозата на НИМХ. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама