Tози път нямало как Нинова да оттегли оставката си

08:50, 17 ное 21 / Политика 25 1372 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Мисля, че този път няма как Корнелия Нинова да оттегли оставката си, заяви Атанас Зафиров от левицата в ефира на bTV. По думите му тя вече е заявена пред членовете на БСП под формата на официално писмо.

„Добрите отношения в политиката не трябва да изместват казването на истината. Няма място за емоции, срещата с „Продължаваме промяната“ е преминала в много приятелски и конструктивен дух“, каза Зафиров по повод предстоящите преговори за коалиционно правителство.

Корнелия Нинова подаде оставка

Според него преговорите ще се водят от Корнелия Нинова, тъй като тя продължава да изпълнява функциите си на председател.

„Смятам, че Нинова поема цялата отговорност и показва много силен ход. Факт е, че това са много ниски резултати за БСП, необичайно ниски“, призна Зафиров.

„Най-важно е нашето участие в преговорите, които започнаха за правителство. Успешният ход на тези преговори е да заработи новият парламент, да бъде приет държавният бюджет и в рамките на седмици да дадем перспектива на българските граждани, смята той. В този момент, по думите му, оставката на Нинова е била подадена рано.

Кристиан Вигенин подаде оставка като шеф на предизборния щаб на БСП

„Най-голямата задача е участието в балотажа в неделя и мобилизирането на партията за Румен Радев и Илияна Йотова. Втората задача е участието в преговорите за кабинет“, обобщи бившият депутат.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама