Зоран Заев честити победата на Румен Радев

22:38, 21 ное 21 / Избори 2в1 25 1390 Шрифт:
Ирина Иванова Автор: Ирина Иванова

Македонският премиер Зоран Заев честити победата на кандидата за втори президентски мандат на България Румен Радев. Това сподели самият той в своя Facebook. 

„В телефонния разговор, който проведох с президента на Република България Румен Радев, го поздравих за победата на президентските избори и пожелах всичко добро за нашия съсед и целия български народ“, написа той. 

Разбрахме се, че България и Северна Македония ще продължат чрез диалог и взаимно разбирателство да търсят решения в името на общото европейско бъдеще“, добави още македонският премиер. 

През годините Зоран Заев неведнъж е показвал, че има открити симпатии към бившия премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов. Лятото при планирана официална негова визита в страната ни с държавния глава Румен Радев и с служебния премиер Стефан Янев, той ги прескочи и посети първо Борисов, който по това време бе просто лидер на ГЕРБ. Едва след това се срещна с Радев и Янев. Сега обаче е първият политически лидер, който честити победата на Румен Радев. 

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама