Крум Зарков е готов за лидер на БСП

17:57, 24 ное 21 / Политика 25 1755 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Готов съм за лидер на БСП, нямам проблем с Корнелия Нинова. Това каза Крум Зарков от БСП.

„Знам, че партията може да се развива напред, но ако продължи по същия начин да действа, ще пада все по-надолу, което е зле за лявото като цяло“, добави социалистът в ефира на Нова нюз.

Според него трябва да се смени тонът на говорене между съпартийците, а за младите в БСП не бива да съществува въпросът: Ти чий си?.

Лявото, солидарното, социалното, борбата срещу несправедливостта младите го имат в себе си, то трябва да бъде насърчавано, категоричен е Зарков. Той е убеден, че социалистите не заслужават такъв нисък резултат.

Момичето си отива… и е готово да повлече всички след себе си

Никоя партия не може да гледа на своите симпатизанти като на собственост, те не са виновни за спада на резултатите ни, убеден е Крум Зарков.

Той заяви още, че няма аспирации към министерски постове и с него не е разговаряно по този въпрос, но е готов да помага по въпросите на реформите в правосъдната система.

В борбата с корупцията трябва да се спре с делението на наши и ваши, за да има ефект. От БСП сме противници на сливане на различни институции, които работят по различни проблеми. Трябва да се съсредоточим върху корупцията по високите етажи на властта, каза още Зарков.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 20:11, 24 ное 21

Много си малък бе пиле!Япорасни още 10-20 годитини!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама