Фирмата на Димитър Маджаров е една от прогресивно успешните, предлагащи добра работа

16:20, 25 ное 21 25 1498 Шрифт:
Редактор: Галя Бениету

Димитър Маджаров-2 ЕООД е добре позната фирма както в България, така и извън родината ни. Продуктите, които произвежда, са неотменна част от българската трапеза. Семейство Маджарови имат огромна заслуга в съхраняването на традиционния вкус на млечните и месни продукти във времето.

Кога е създадена фирмата на Димитър Маджаров

През далечната 1991 г. Юлия и Димитър Маджарови започват малък бизнес за търговия с хранителни стоки. Те бързо осъзнават от какво имат нужда потребителите — по онова време това са наденици, кренвирши и трайни колбаси. Работата с хора им дава най-важния урок, а именно как да комуникират с клиента и как да му предложат това, което търси.

Така се решават на първата стъпка и през 1994 г. създават своя производствен цех. Откриват първия цех и започват работа със собствено производство на месна продукция, а четири години по-късно се появяват и първите им млечни продукти. Днес те имат широк асортимент от продукти, разпространявани както на българския пазар, така и по целия свят. Налични са и няколко серии, фокусирани върху здравословния начин на хранене.

Позиции и йерархия

Фирмата на Димитър Маджаров вече 30 години следва семеен модел на управление, а членовете на семейството заемат ключовите позиции в компанията. Димитър ръководи месните производствени процеси, а Юлия – млекопреработката. И двамата работят по създаването на нови продукти. Важно попълнение в последните петнадесет години е тяхната дъщеря Станислава Маджарова. Тя е второ поколение мениджър и заместник-управител и се занимава с търговската дейност на фирмата. Поема и процеса на износ на семейния бизнес. Тя е един от виновниците за доброто име и популяризация на линията за чисти и автентични продукти на компанията

Възможност за развитие

Фирмата Димитър Маджаров-2 е една от най-успешните в сферата на производството на продукти от месо и мляко. С разрастването ѝ съвсем естествено се създава нуждата и от много работни позиции. Бизнесът осигурява дохода на много български семейства. Процесът на работа не остава незасегнат от пандемията, но компанията продължава да носи спокойствие на своите служители. 

Семейство Маджарови вярва, че успехът се крие зад доброто отношение. Компанията организира стажове, които дават пълна информация относно работните процеси. Професионален опит не е необходим да притежава всеки нов служител, защото компанията провежда обстойно обучение, което ще превърне всеки един в истински професионалист. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама