Община Сливен проучва възможността да ремонтира сградата на минералните бани

13:20, 05 ное 21 25 1370 Шрифт:
Редактор: Галя Бениету

Община Сливен има намерение да започне възстановяване на сградата на Сливенски минерални бани. Това стана ясно по време на приемния ден на кмета Стефан Радев. „Намеренията ни са на първо време да започнем с пълен ремонт на покрива“, каза кметът в разговор с граждани.

По време на приемния ден на кмета и неговите заместници днес бяха поставени въпроси от различно естество – жилищни проблеми, междусъседски отношения, предложения за инфраструктурни промени и др.

Приемният ден на кмета и неговия екип е всеки първи четвъртък от месеца, като при неотложни ангажименти е възможна промяна в дните и записаните граждани се уведомяват за това. Записването се извършва три дни преди приемния ден – в понеделник от 8.30 часа в Центъра за административно обслужване на гражданите – източен вход на Общината. Жалби и сигнали се приемат и по електронна поща.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама