Актьорите от „Хари Потър“ се събират отново в специален епизод

19:15, 10 дек 21 / Култура 25 2941 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Актьорите от „Хари Потър“ се събират отново в специален епизод, посветен на 20-годишнината от премиерата на първия филм. Идеята е по подобие на успеха на скорошното завръщане на сериала „Приятели“.

Специалният епизод на „Приятели“ разкрива дълго пазена тайна за Рос и Рейчъл

Епизодът ще бъде излъчен на 1 януари 2022 г. по HBO MAX и ще носи заглавието „Завръщане в Хогуортс“. 

В него Даниел Радклиф (Хари), Рупърт Гринт (Рон Уизли) и Ема Уотсън (Хърмаяни Грейнджър) ще пресъздадат някои емблематични сцени като качването на борда на „Хогуортс Експрес“, с който се стига до магическото училище. Тримата не са се появявали заедно на публично място от 10 години или по-точно от премиерата на филма „Хари Потър и даровете на смъртта: Част втора“ през 2011 г.

Освен тях в специалния епизод ще видим още актьорите Хелена Бонъм Картър (Белатрикс Лестранж), Том Фелтън (Драко Малфой), Имелда Стонтън (Долорес Ъмбридж), Гари Олдман (Сириус Блек), Ралф Файнс (Лорд Волдемор) и др. Те ще споделят спомените си от снимките на култовата поредица.

В специалния епизод обаче няма да участва авторката на сагата за „момчето, което оживя“ Джоан Роулинг. Официалната причина за отсъствието не е ясна, но вероятно има общо с критиките, на които авторката стана обект заради коментарите ѝ за транссексуалните хора. 

По-рано тази седмица HBO Max пусна кратко видео, в което не виждаме тримата главни герои, но показва как Роби Колтрейн (Хагрид) и Матю Люис (Невил Лонгботъм) получават поканите си за събирането.

А само преди ден от НВО разпространиха и първата снимка от специалния епизод, където тримата разговарят в общата стая на дома „Грифиндор“, съобщи „Variety“.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама