Плейбоят Пламен изхвърли хитреца Костадин от „Фермата“

22:15, 11 дек 21 25 2619 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Най-желаният ерген във „Фермата“ даде тежък урок на най-големия хитрец в риалитито. Само седмица преди края на предаването, Пламен безсърдечно изхвърли Костадин от битката за 100 000 лева.

Съперниците се сблъскаха на Арената, която в последно време дребничкият емигрант в Лондон упорито избягваше. Коцето постоянно търсеше закрила от по-силните мъже в стопанството и се криеше зад гърба им, за да стигне по-напред в състезанието. Пламен обаче сложи край на плановете на съперника си да се добере тихомълком до големия финал на 18 декември, срази го във всяка битка и триумфира със 17 на 0.

Синът на кмета на Ябланица беше по-ловък при освобождаването си от въжена клетка, справи се по-добре в стрелбата с прашка и с пясъчни торбички, по-бързо подреди гигантски пирони и умело разби шифър от букви. Въпреки че беше смазан на Арената, Коцето не загуби духа и усмивката си.

Влязох във „Фермата“ като човек на света, а излизам като българин“, заяви участникът, който от 20 години живее и работи далеч от родината си. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама