Ицо Хазарта заплашван, че ще загуби „най-ценното“, ако подкрепи Петков и Василев

15:00, 13 дек 21 / Политика 25 2472 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Депутатът от „Продължаваме промяната“ Христо Петров, по-известен с рап прозвището си Ицо Хазарта, обяви, че е бил заплашван заради подкрепата си за партията на Кирил Петков и Асен Василев.

„Когато получих покана да се присъединя към проекта на г-н Кирил Петков бях впечатлен от неговата биография, както и от тази на г-н Василев и на другите участници, бях впечатлен от неговия разказ, но честно казано, не беше достатъчен, за да ме накара да повярвам в успеха“, призна Петров от параламентарната трибуна малко преди да бъде гласуван състава на кабинета „Петков“.

Кабинетът „Петков“: Промяната започва със зелен сертификат за Министерския съвет

Затова решил да се обърне към началниците и спонсорите на политическите опоненти на „Продължаваме промяната“ с въпроса що за хора са бившите служебни министри и защо не трябва да им вярва.

„Знаете ли какъв отговор получих - не получих нито една информация по този въпрос, а много недвусмилено послание, че ако продължа да ги подкрепям, ще загубя най-ценното нещо, което имам. И ми се иска хората, автори на идеята да получа това послание, да знаят, че това е може би най-силната мотивация да заявя, че моето място е тук, в този отбор, аз вярвам в него и съм убеден, че той ще работи за България“, обяви Петров, а думите му бяха посрещнати от аплодисменти в пленарната зала.

Ицо Хазарта отказал пост в изпълнителната власт

Аз съм нормален човек и много често изпитвам страх, много по-често, отколкото ми се иска. Но както веднъж ми каза Асен Василев: Нормално е да те е страх, но има неща в този живот, които са по-важни от страха“, добави Петров, цитиран от БГНЕС.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама