„Godsmack“ се завръщат в София догодина

11:27, 16 дек 21 / Култура 25 2459 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

„Godsmack“ идват за второто си самостоятелно шоу в столичната зала „Арена Армеец“. След разпродадения концерт през март 2019 г. феновете ще имат шанса да ги видят отново на 25 октомври догодина с шоу, в което ще чуем всичките им хитове и нови парчета. Очаква се щатската рок банда да издаде осмия си студио албум през следващата година.

Вие сте велики. Това е най-якото ни шоу от цялото турне. Със сигурност ще се върнем“, заяви вокалът Съли Ерна в препълнената „Арена Армеец“ през 2019-а. „Godsmack“ ще изпълнят обещанието си през 2022-а.

„Godsmack“ са носители на наградата „Artist’s of the Year“ на „The Billboard Music Awards“ през 2001 и номинирани четири пъти за престижните награди Grammy. Групата е с продажби от над 20 милиона копия в цял свят и три последователни албума под номер 1 в „Billboard Top 200“. Това ги нарежда до групи като „Van Halen“, U2, „Metallica“, „Dave Matthews Band“ и „Linkin Park“, които имат същия успех.

За повече от 25 години „Godsmack“ не спират да чупят рекорди и да надскачат очакванията без компромиси, да разпродават зали и да доминират класациите стоейки редом до най-успешните рок банди в историята.

С изключение на дъщеря ми, групата е нещото, което ме прави истински горд. Това е най-дългата връзка, която успявам да поддържам и съм изключително горд, защото сме минали през всичко заедно от най-тежкото, до най-хубавото“, споделя Съли Ерна, цитиран от bTV.

Билетите влизат в продажба на 20 декември, понеделник. Първите 200 билета на терен ще са на промоционална цена.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама