Тираджийката Живка триумфира на финала във „Фермата“ 7 и взе 100 000 лева

23:29, 18 дек 21 25 3579 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

За пореден път жена спечели „Фермата“. Голямата победа и чека от 100 000 лева отидоха при уверената водачка на камион Живка, след като в предишните два сезона триумфираха многодетната майка Веселка и яхтената стюардеса Ваня.

На грандиозния финал Живка успя да отстрани най-голямата си конкурентка Мартина, актьора Кирил и бизнесмена Пламен. „Който играе, печели!“, обяви тя, след като разбра, че е избрана за №1. 

Живка, Мартина, Кирил и Пламен са финалисти във „Фермата“

Финалните битки бяха с олимпийска трудност, изискваха страхотна физическа кондиция и непоклатима психика. Освен от резултата в битките, крайното подреждане беше решено от гласуването на фермерите от предишните сезони и от вота на зрителите.

Плейбоят Пламен изхвърли хитреца Костадин от „Фермата“

Във „Фермата“ 7 участниците не само съградиха работещо стопанство, а и успяха да върнат към живота запуснатия манастир „Св. Архангел Михаил“ в село Шума. В продължение на три месеца те реставрираха каменните огради и пътеки, обновиха двора, ремонтираха метоха, в който вече има нова баня, кухня и ръчно изработени дървени мебели, а също прекрасни грънци, завеси, възглавници, покривки и дори зимнина.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама