Слънчев, но студен четвъртък

07:00, 23 дек 21 25 1385 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Днес ще е предимно слънчево, но отново студено. Минималните темпертатури ситринта ще са между минус 10° и минус 5°, в София – минус 8°. След обяд от северозапад облачността, средна и висока, ще се увеличава. В Източна България ще духа слаб юг-югозападен вятър. Максималните температури ще са между 0° и 5°, в София 0°.

Над Черноморието ще е предимно слънчево, след обяд облачността, средна и висока, ще се увеличава. Ще духа слаб юг-югозападен вятър. Максималните температури ще са 2°-4°. Температурата на морската вода е около 9-10°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала, според прогнозата на НИМХ.
 
Над планините ще преобладава слънчево време. Ще духа умерен западен, по най-високите части до силен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около минус 2°, на 2000 метра - около минус 8°.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама