Концертите и турнетата, които да очакваме през 2022 г.

16:30, 01 яну 22 / Култура 25 3013 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

С настъпването на новата 2022 година няма как да не отразим и предстоящите турнета и шоута. Особено след като на сцената можем да видим толкова звезди, които се завръщат! През 2022-ра в музикалния свят преобладават ветераните.

ABBA – Voyage Tour

Групата пусна нов албум за пръв път след 40 години на сцената! И отново ще ги видим на сцената – под една или друга форма. Интересното е, че турнето ще бъде холограмно и концертите ще се състоят на арена, построена специално за събитието. Създадени са аватари на всички членове на групата със специална техника, изпълненията са записани на живо и би било интересно да видим крайният продукт още в началото на май!

Адел

През януари със собствено шоу в Лас Вегас на сцената се завръща Адел. То се казва „Уикенди с Адел“ и звездата ще има концерт всяка събота и неделя от 22.01. до 16.04.2022, а през юли можем да очакваме и нейни концерти в Лондон.

Алиша Кийс

Със световно турне с най-големите си хитове ще зарадва Алиша Кийс феновете си. Обиколката в Европа започва през юни, така че не пропускайте това грандиозно музикално събитие!

Анастейша

С европейско турне през септември на сцената се завръща и поп дивата Анастейша. А името на турнето е „I’m Outta Lockdown”! Какъв по-подходящ начин да излезеш от локдауна?

А-ха!

И тази световноизвестна група се завръща със световно турне. Започват обиколката си от Япония още този месец и идват в Европа в края на април. Турнето е посветено на най-новата им музика, пише bTV.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама