Гал Гадот: Моята Клеопатра ще бъде различна от всички останали

14:15, 09 яну 22 / Култура 25 1917 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Актрисата Гал Гадот сподели някои подробности за главната си роля в предстоящия филм за Клеопатра, като намекна, че нейната филмова версия на египетската царица ще бъде различна от предишните.

В сторито за корицата на списание „In-Style“, звездата от блокбъстъра за безстрашната жена-воин ‚Жената чудо“ говори за това как ще влезе в кралските обувки, за да изобрази историческата кралица на Египет.

Жената чудо Гал Гадот ще изиграе Клеопатра

Не мога да разкрия много“, каза 36-годишната Гадот пред изданието, „но мога да ви кажа, че ще прославим историята за Клеопатра“.

Израелската актриса подчерта, че една от целите на филма е да покаже, че „Клеопатра е не само сексапилна и привлекателна, но и стратег и умна жена“. Филмът също така ще покаже „колко влияние е имала и все още има в света, в който живеем днес“.

Гледала съм всички филми за Клеопатра, но имам чувството, че сега разказваме история, която светът трябва да чуе и види“, добави тя.

През десетилетията в списъка на звездите, изиграли култовата роля, влизат Елизабет Тейлър, Вивиан Лий, Моника Белучи, София Лорен, както и звездата от немия филм Теда Бара, пише БГНЕС.

След съобщението, че красивата Гадот ще изиграе ролята, избухнаха реакции от критиците с твърдения, че арабска или африканска актриса трябва да изиграе Клеопатра, а не израелка.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама