„Македония е българска“: Вандалски акт срещу офис на „Продължаваме промяната“

17:20, 19 яну 22 25 2917 Шрифт:
Цветилена Симеонова Автор: Цветилена Симеонова

Вандалска проява срещу офис на управляващата партия „Продължаваме промяната“ в София на улица „Иван Асен II“. Той е нашарен с обидни надписи по адрес на премиера Кирил Петков. Това се случва ден, след като той се върна от визитата си в Скопие.

За случая информира във Facebook лидерът на младежкото ВМРО в София Христо Иванов. „Македония е българска“ и „Киро – предател“ са част от посланията.

България вече ще използва краткото име за Северна Македония

„Категорично е отношението към предателите на Македония от нашите сънародници. По всяка вероятност тази акция ще е като кето чийзкейк Ема с чиа пред това, което чака просто Киро, ако извърши национално предателство по македонския въпрос“, посочва Иванов. Той прави препратка към интервю пред bTV на съпругата на Петков – Линда, в което тя обяснява, че кето чийскейкът е любимият му десерт.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 07:03, 20 яну 22

Трябва да се ускори изчегърването до край защото останки правят проблеми

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама