Бургас домакинства волейболната купа на България

16:45, 26 яну 22 / Спорт 25 2991 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Тази година финалите на Купата на България ще бъдат проведени в Бургас, като съвместни домакини са двата бургаски отбора – „Дея Волей“ и ВК „Нефтохимик Бургас“ (VC Neftochimic Burgas). Никога досега във волейболната ни история не е имало два отбора от един и същи град, извън София, които са се класирали за финалите.

Домакините са приготвили изключително интересни събития преди и след мачовете. Благодарение на партньорите на „Дея Волей“ - URBO STUDIO, във фен зоната, която ще бъде разположена в залата, ще има „Открито Студио Волейбол“. Абсолютно новаторският формат ще предложи видео и аудио излъчване на различни събития и студиа преди мачовете. Ще разговаряме с редица волейболни легенди в рубриката „Волей История“, във формата „Приятели“ ще ви срещаме с различни състезатели, които ще разказват истории за тяхното приятелство, ще дадем думата и на хората, без които щеше да е трудно съществуването на спорта, а именно спонсорите в панела „Маркетинг“, очаквайте и разговори, и предизвикателства към най-младите състезатели. Ще има и много игри с награди, осигурени от тях специално за събитието.

Чрез това студио ще бъде представено другото лице на волейбола - такъв, какъвто е извън статистиките и резултатите. Водещи ще бъдат Катерина Манолова - журналист и продуцент във водещи медии в България, бившият национален състезател Евгени Иванов-Пушката, маркетинг специалистът на „Дея Волей“ – Генчо Генчев (Инспектор N-JOY) и Олег Орфеев – водещ на мачове от Световното първенство, Световната Лига и всички големи волейболни събития в България. Като дистанционен гост- коментатор може да се изяви и Николай Иванов - бивш капитан на националния отбор.

Как може да закупите билети за супер финалите на Купата на България 2022 в Бургас:

- през сайта на URBO (плащане чрез карта, epay или easypay)

- през Facebook страницата на ВК „Дея Волей“ с бутона „Покупка на билети“ 

- през Facebook страницата на ВК „Нефтохимик“ с бутона „Покупка на билети“  

- на касите на зала „Младост“ - Бургас

Залата ще бъде запълнена с 50% от капацитета си и присъстващите трябва да представят зелен сертификат.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама