Петков: Острите критики означават, че се движим в правилната посока

21:01, 10 фев 22 / Политика 25 1682 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Напоследък има доста остри критики, това означава, че се движим в правилната посока. Както виждате, до този момент опозицията нищо друго не прави освен неконструктивна критика. Това не ни притеснява, радвам се, че този бюджет е много издържан, няма хора под линията на бедност, фокусиран е в инвестиции, дефицитът е в много добри позиции. Това заяви след неочаквано появяване в Народното събрание министър-председателят Кирил Петков.

Той поздрави Асен Василев за добре свършената работа и добави, че за него това е „може би един от най-добрите бюджети, които е виждал“.

Икономика, която разчита на ниски заплати, отива в миналото

„Днес министърът на финансите и вицепремиер по еврофондовете ни информира в детайли за промените, които са свързани с Плана за възстановяване и развитие. Имахме много изчерпателно обяснение, аз лично съм много доволен от това, което чух“, добави той.

Има изпратени конкретни проекти на база забележките (б.р. за Плана за възстановяване), утре има обществено обсъждане. Нищо няма да бъде финализирано, докато не минем и през общественото обсъждане, както сме поели като ангажимент. Това, което обсъдихме, са проекти, които са били различни от тези в плана. Утре ще ги видите“, поясни Асен Василев.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 08:54, 11 фев 22

Браво на тези млади момчета!
Още са в началото на своята кариера като политик и вдъхвате надежда и вяра!
Подкрепяме Ви.
Успехи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама