Големите кавички: „Който вика, няма да получи пари“

10:08, 22 фев 22 / Големите кавички 25 2133 Шрифт:
Ирина Иванова Автор: Ирина Иванова

Казаното отлита, написаното остава. Topnovini.bg подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички: Снимки, грешки и Ден на „Барселонагейт“

Реформата (бел. ред. - в бюджета) е точно това - който иска и вика, няма да получи пари. Пари ще получи този, който произведе реален продукт, направи нова експозиция, докара нови хора в музея“, заяви вицепремиерът по еврофондовете и министър на финансите Асен Василев относно протестите на музейните работници. 

Ако само забърсват праха по старите витрини, няма да получат увеличение“, категоричен бе вицепремиерът. По думите му същото важи към всеки, който иска средства - независимо в кой сектор работи. Когато има реформа в дадена система, тогава идва увеличението на заплатите“, изтъкна той относно протестите на полицаите и пожарникарите. Същото важало и за модернизацията на армията, за която уж има съглашателство в КСНС.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Тодор 11:55, 22 фев 22

Вече не знам кое беше по-голямото бедствие за България: ГЕРБ и Делян Пеевски или "Продължаваме промяната" и олигархът Иво Прокопиев зад тях?!?

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама