Сблъсък за първото място в Серия А между Наполи и Милан в неделя по MAX Sport 3

13:54, 04 мар 22 25 1365 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Първият срещу втория в класирането на Серия А – Наполи и Милан, се изправят в неделя един срещу друг в най-интригуващия двубой от футболната уикенд програма на MAX Sport. Дербито на стадион „Диего Армандо Марадона“ е на 6 март от 21:45 ч. и ще бъде излъчено пряко по MAX Sport 3.

Наполи и Милан влязоха в сблъсък за лидерското място още от самото начало на сезона, като в първите кръгове неизменно заемаха първите две позиции в класирането. Интер временно ги измести от върха след Нова година, но след 4 поредни мача, в които „нерадзурите“ не познават вкуса на победата, то начело отново са Наполи и Милан. Двата тима са с равен брой точки – по 57 и това означава, че победителят в мача ще излезе еднолично на върха в класирането.

Наполи спечели последните два мача срещу „росонерите“ с по 1:0, но и двете срещи се играха в Милано. Любопитно е, че „небесносините“ също са колебливи в последните си домакинства, като в последния двубой в Неапол Милан си тръгна с победа с 3:1, а преди това пък двата отбора завършиха наравно 1:1.

Дали ще продължи тази традиция ще стане ясно в неделя, когато Наполи и Милан ще излязат в директния сблъсък за първото място, който зрителите ще могат да гледат по MAX Sport 3.

В LaLiga вниманието ще бъде насочено към двубоите на мадридските грандове, пред които стоят трудни изпитания. Лидерът Реал Мадрид ще се изправи срещу един от стабилните тимове от началото на сезона – Реал Сосиедад. Тази среща е в събота от 22:00 ч. и ще бъде излъчвана пряко по MAX Sport 4. Шампионът Атлетико Мадрид, който се намира на незавидната 5-а позиция, пък ще гостува на 3-тия във временното класиране Бетис. Двубоят е в неделя от 22:00 ч. също по MAX Sport 4. В неделя е и мачът на Барселона, който гостува на Елче, и също ще бъде предаван по MAX Sport 4 от 17:15.

През уикенда MAX Sport ще зарадва и феновете на моторните спортове. В неделя официално ще бъде даден стартът на новия сезон на световния шампионат по мотоциклетизъм в клас MotoGP. Сезонът започва с Гран при на Катар, което ще бъде излъчено по MAX Sport 2 на 6 март от 17:00 ч.

В началото на следващата седмица, пък, спортните канали на А1 ще предложат и изцяло ново съдържание, като ще излъчат Супер купата по MMA. Турнирът е отборна надпревара за непрофесионални ММА бойци и ще се проведе в Бахрейн от 8 до 12 март. Надпреварата е първа по рода си, като в нея ще се включат някои от топ отборите в света плюс два обединени тима. Отборите участници са Казахстан, Бахрейн, Таджикистан, Ирландия, Мексико, Океания и сборните отбори на Балканските шампиони и Арабските шампиони. Мексико и Океания получиха покана в последния момент, като те замениха Русия и Украйна. Всеки отбор ще бъде представен от по 9 състезатели в различни категории – 7 при мъжете и 2 при жените. Двубоите са на директни елиминации, като се започва от четвъртфинали.

Откриването на турнира е в понеделник, 8 март от 18:00 ч. Битките започват на 9 март, като първият от четвъртфиналите е от 08:00 ч. сутринта и се очаква зрелището да продължи до 20:00 ч. Полуфиналите са на 10 март от 14:00 ч., а финалът е на 11 март от 16:30 ч. Цялото зрелище зрителите ще могат да гледат пряко по MAX Sport 1.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!




Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама