Слънчев и по-топъл понеделник

07:00, 14 мар 22 25 1488 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Днес ще е предимно слънчево. По-значителни, временни увеличения на облачността ще има над Източна България, но ще е почти без валежи. Ще духа слаб вятър от север-североизток. Дневните температури още ще се повишат и преобладаващите максимални ще са между 6° и 11°, в София - около 7°.
 
Над Черноморието облачността ще е променлива, след обяд по-често значителна, но ще е почти без валежи. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са 5°-6°. Температурата на морската вода е 5°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала, според прогнозата на НИМХ.
 
Над планините ще е предимно слънчево. Ще духа до умерен вятър от север-североизток. Температурите още ще се повишават и максималната на 1200 метра ще е около 0°, на 2000 метра - около минус 6°.евер-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е около минус 3°, на 2000 метра - около минус 9°.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама