„Спайс Гърлс” планират шоу с Виктория Бекъм

19:20, 14 мар 22 / Култура 25 1985 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

„Спайс Гърлс” планират световно турне през 2023 г., което ще завърши на фестивала в Гластънбъри, а Виктория Бекъм ще се присъедини към тях на сцената в „Уърти Фарм”.

Съобщава се, че изпълнителките на хита „Stop“ Мел Си, Мел Би, Гери Хорнър и Ема Бънтън са имали срещи преди световно турне през 2023 г. и се надяват да завършат поредицата от концерти с изпълнение на сцената на емблематичния фестивал „Pyramid Stage“. Смятат, че 47-годишната модна дизайнерка Виктория ще се присъедини към тях, въпреки че не е свирила с групата от церемонията по закриването на Олимпийските игри в Лондон през 2012 г.

Източник от щаба на групата заяви пред рубриката „Bizarre“ на вестник „The Sun on Sunday”: „Имаше неравности по пътя, особено що се отнася до Гери, но планът все още е световното турне на момичетата да продължи догодина. Идеята е то да започне през 2023 г. и да завърши на Гластънбъри. Виктория и преди е казвала, че ще свири с тях на фестивала. Така че това ще бъде идеалният начин да завършат турнето“.

Счита се, че групата е отменила участието си в предстоящия концерт по случай платинения юбилей на кралица Елизабет през юни тази година, тъй като всички имат различни ангажименти, които им пречат да се появят на сцената заедно, пише БГНЕС.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама