Състоянието на Денди без промяна

12:44, 16 мар 22 25 1559 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Състоянието на Любомир Милчев – Денди остава без промяна, съобщиха от УМБАЛ „Св. Анна“. Продължават опитите на медиците от болницата да го стабилизират.

Припомняме, че Любомир Милчев - Денди бе приет в болницата на 18 февруари след тежък побой. Състоянието му беше критично, с опасност за живота. Бяха му извършени две черепно-мозъчни операции.

Денди е с опасност за живота

От лечебното заведение отричат и появилите се в медийното пространство информации, че Денди дължи на болницата суми от порядъка на 50 хил. лв. „Още по-малко пък някой от болницата е искал такива пари от роднините му“, се посочва в съобщението на УМБАЛ „Св. Анна“.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен лекар 06:30, 18 мар 22

Денди е в състоянието което ние невролозите наричаме "вегетативно", т.е. "жив труп" с безвъзвратно увреден и на практика полумъртъв мозък. Мозъчната кора е мъртва, но подкоровите центрове все още функционират. Нашето съзнание, личност, изобщо всичко което е човека се намира в мозъчната кора. Останалото има поддържаща функция на биологичната машина наречена организъм. С други думи, реално той е мъртъв, но изкуствено му се поддържат жизнените функции. Така че, ще стане като Шумахер, Маном Велев, или онова момиче Горсова.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама