Мъск смени името си с женско

16:45, 16 мар 22 25 2072 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Чеченският лидер Рамзан Кадиров призова американския милиардер Илон Мъск да не се мери с руския президент Владимир Путин, когото Мъск преди дни покани на дуел със залог Украйна, защото са твърде различни категории. Кадиров предложи на предприемача обучение в Грозни, за да се превърне от „нежната Илона“ в „брутален Илон“

Мъск отправи предизвикателство към Путин

Мъск му отговори с чувство за хумор като се прекръсти в Twitter на Илона. Той отказа тренировките, защото щели да му дадат голямо предимство пред Путин.

В поста си в Telegram Кадиров се обръща към Мъск на „ти“ и го пита как си представя дуела. „Ти в червения ъгъл на ринга – бизнесмен и туитърен блогър, Путин в синия – световен политик, стратег, заплаха за Запада и САЩ. Няма да изглежда спортменско Владимир Владимирович, когато бие далеч по-слаб противник“, пише чеченският лидер. Според него Мъск „трябва да се подсили“ и му предлага няколко възможности да тренира, за да издържа физически и морално, както и да придобие стоманени нерви. „Ще се върнеш от Чеченската република съвсем различен човек, Илона, т.е. Илон“, завършва поста си Кадиров, цитиран от „Мediapool“.

„Благодаря за предложението“, отвърна му Мъск, като като препубликува поста на Кадиров. „Но такава отлична подготовка би ми дала твърде много предимство. Ако той (Путин) се притеснява да се бие, ще приема да използвам само лявата си ръка. А дори не съм левичар“, написа Мъск.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама