„Арестите не целят да замаскират нещо друго“

10:29, 18 мар 22 / Политика 25 1598 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Не споделям мнението, че тези арести целят да замаскират нещо друго. Това обяви лидерът на БСП Корнелия Нинов във връзка с арестите на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова.

Митрофанова предупреди България за оръжията за Украйна

„Ако имате предвид под „нещо друго“ разговори за износ на оръжие за Украйна, за стотен път сигурно го казвам - категорично „не“. Оръжие, боеприпаси, стоки, технологии с двойна употреба, в това число и самолети, категорично „не“ е позицията на „БСП за България“. Ние няма да се съгласим на това, няма да гласуваме такова решение, няма да го подкрепим. Смятаме, че това е пряко въвличане на България във войната. Не искаме да ставаме част от войната. Искаме мир, преговори, спиране на войната и нормализиране на икономическия, политическия и социалния живот. Позицията на „БСП за България" е твърда и последователна от много време. Не очаквайте, че нещо ще се промени в нашето мнение“.

Нинова нарече управлението на ГЕРБ паралелна държава и задкулисие. Тя отрече да е знаела предварително за акцията на полицията в дома на бившия премиер в Банкя.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама