„Възможно е акцията с ареста да е на самия Борисов“

10:35, 21 мар 22 / Политика 25 1863 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Възможно е акцията с ареста да е на самия Борисов. Целият български народ знае, че група хора от ГЕРБ са причината България да е наричана най-корумпираната държава, но това трябва да се докаже в съда, коментира в ефира на Nova News икономистът Мика Зайкова.

„Не може прокуратурата да не си познава Наказателния кодекс. Ако няма върховенство на закона в България, нищо друго няма да се случи“, категорична е тя.

Мика Зайкова се надява, че повече няма да се краде от управляващите у нас, а ако се случва, крадците ще бъдат наказани. „Надяваме се и да няма актуализация на бюджета през три месеца, но мисля, че ще има още една“, прогнозира икономистът.

Вучич: България е длъжна да ни достави руски газ, ние си плащаме

Относно войната в Украйна и отражението ѝ върху икономиката Зайкова заяви, че 2/3 от газа у нас идва от Русия, а азерският газ няма да е на същите цени. „Ще има деверсификация, това е сигурно, но няма да се случи веднага“.

„В момента има 30% ръст на газа и всички продукти. Инфлацията ще е в диапазон 25-30 процента", смята Мика Зайкова.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 2
1 Патриот 11:34, 21 мар 22

Възрастта на никого не прощава!

2 Анонимен 12:17, 21 мар 22

Бабите да си гледат внуците, и да не анализират. Просто са сенилни.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама