Мария Бакалова разказа за новия си филм

09:55, 01 апр 22 / Култура 25 2003 Шрифт:
Цветилена Симеонова Автор: Цветилена Симеонова

Актрисата Мария Бакалова разказа за първи път за новия филм, в който ще я гледаме – „Балонът“. Премиерата му е на 1 април. В него тя си партнира със Дейвид Духовни.

Тя сподели, че през последната година е станала по-уверена в комуникацията с екипа, с който работи. „Смятам, че трябва да се провокираш, докато си жив, и да искаш повече, защото така ще постигнеш по-големи резултати“, заяви тя пред bTV.

Мария Бакалова подкрепи Украйна на престижни награди

„Балонът“ е доста интересен мета филм. Снимахме го, докато в Англия беше най-голямата карантина – точно преди „Оскар“-ите. И имах проблеми как ще се придвижа от Англия до Америка. Трябваше да минавам през огромни процедури“, обясни Бакалова.

„Всички си убедихме, че трудни времена без изкуство са още по-трудни. В изолация какво правим? Слушаме музика, четем книги, гледаме филми… Изкуството е храна за душата. „Балонът“ проследява какво е, когато камерата спре, какво е зад завесите – това, което хората не виждат. Всичко онова, през което ние като хора преминаваме“, обясни тя.

Невероятно е да работиш с Дейвид Духовни, когото помня, откакто бях на пет. Той е невероятен човек – и музикант, правеше музика на терен с нас“, посочи Бакалова.

Бакалова е категорична, че приятелствата в Холивуд са възможни.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама