Камен Донев за културния министър: Следващия път да скочи през прозореца

11:19, 10 апр 22 / Култура 25 2719 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

На 1 март Камен Донев отмени спектакъла си „Възгледите на един учител за силата на словото“, който трябваше да се играе на сцената на Театър „Българска армия“. Причината е войната в Украйна. „Не съм наивен, следя с болка и огорчение ситуацията там. Чувствам, че скоро няма да свърши“, заяви той пред bTV.

Филип Аврамов пародира видео на културния министър

Aктьорът засегна и нашумялото видео селфи на министъра на културата Атанас Атанасов. „Гледах клипа, разбира се, не може да не се гледа такова нещо. Бих предложил изпълнението му за най-добър кратък моноспектакъл на наградите „Икар“, пошегува се Донев. „Даже бих предложил от неговия кабинет да има лайвстрийм и парите, които се събират, да бъдат давани за неуспешни спектакли. Бих му предложил да направи и друг клип – за негов имен ден или друг повод, и на финала да скочи през прозореца“, коментира още Донев.

„Иронията настрана, не е виновен той, виновни са тези, които са го назначили там. Трябва да го махнат, и то веднага“, каза той.

Камен Донев признава, че е щастлив човек, защото има семейство и екип, който му е като второ семейство.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама