Виктория Василева към ПП: Кого лъжете, бе! Мишоци…

12:02, 11 апр 22 / Политика 25 2747 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Напрежението между „Продължаваме промяната“ и „Има такъв народ“ не стихва. След като Андрей Гюров сам се оттегли от битката за БНБ, остана само кандидатурата на Любомир Каримански. Слави Трифонов е категоричен, че няма да изтегли кандидата си. Каримански обаче не среща подкрепата на останалите коалиционни партньори.

Депутатът от ИТН Виктория Василева публикува във Facebook остър коментар към ПП: „Някой да ми обясни… Любомир Каримански не е подходящ за БНБ, но е много подходящ за Световната банка??? Тия в Световната банка не искат ли „добър обществен имидж“… ама така де… то Световната банка каква банка е… никаква една такава-малка и незначителна… Кого лъжете, бе!!! Мишоци…

Василева визира последната сюжетна линия в казуса „БНБ“. През уикенда Ива Митева от ИТН обяви, че на Каримански е бил предложен пост в Световната банка. По думите й е имало „непрекъснати телефонни обаждания от премиера“.

Трифонов сравни избора на шеф на БНБ с мелодрама

Днес в ефира на Нова телевизия депутатът от ПП Венко Сабрутев посочи, че той е разговарял с Любомир Каримански по темата, но не му е предложил пост, а е отправил „предложение за излизане от ситуацията“. „Срещнахме се в кафето на парламента. И му казах, че търся win-win решение – това е моя инициатива. Зададох му въпроса какво мисли, ако неговата кандидатура бъде издигната за представител на България в Световната банка. Това не беше раздаване на постове, това беше дискусия вътре в коалицията“, обясни депутатът и допълни: „Той каза, че трябва да говори със Слави и Тошко. Не сме се разбирали този разговор да остане само между нас. Тук няма скрито-покрито“.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 2
1 Елена 14:41, 11 апр 22

Коя си ти бе куч.о грозна.Никой несе харесва от итн.Дпсари сте.Ще изчезнете.Много ве сърби задника за този пост но уви.

2 Анонимен 17:49, 11 апр 22

49 726 са гласували за вас бе МИШОЦИ,какво е това ЧАЛГАРСКО НАХАЛСТВО вие да не си мислите,че БНБ е някоя долна кръчма???

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама