Не чух аргументи срещу Каримански, други правят задкулисни договорки

15:37, 16 апр 22 / Политика 25 1403 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Аз аргументи „против“ Любомир Каримански не чух, даже чух само хвалебствени думи. Но видях гласове „против“ Любомир Каримански. Много гласове. Странна работа. Това написа във Facebook лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов относно проваления вчера избор на управител на Българската народна банка (БНБ). Той отбеляза, че е гледал вчерашния дебат в Народното събрание, който продължи над 3 часа. 

Припомняме, че вчера кандидатът за поста на партията Любомир Каримански, който беше и единственият борещ се за позицията, получи подкрепата само на ИТН и тези на ДПС. Те не му стгнаха и той се размина с поста гуверньор на БНБ.

Има ли фиктивно плащане с подписа на Каримански?

Според Трифонов думите и действията на партиите в Народното събрание са се разминали и е нямало никаква корелация. Обвиняват „Има такъв народ“ в задкулисни договорки, но явно договорките ги бяха направили други“, подчерта той и припомни, че е имало информации как партията му ще получи подкрепа от ГЕРБ и ДПС при избора на Каримански.

„Днес (бел. ред. - вчера) Любомир Каримански трябваше да бъде избран за управител на БНБ с гласовете на ГЕРБ и ДПС. Нали такива бяха внушенията? А всъщност какво стана? Любомир Каримански не беше избран с гласовете на ГЕРБ и ДПС и управител на БНБ остана Димитър Радев, избран с гласовете на ГЕРБ и ДПС. Честито!“, посочи лидерът на „Има такъв народ“.

Благодаря на Любомир Каримански - достоен и смел мъж. Той спечели, защото уроците, които научаваме в живота си, са едни от най-големите успехи в него“, заключи той.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама