Симеон Иванов става водещ на „Денят започва“ по БНТ

16:40, 20 апр 22 25 4646 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

От 26 април (вторник) към екипа на сутрешния блок „Денят започва“ по БНТ 1 се присъединява журналистът Симеон Иванов, който ще партнира на водещата Христина Христова.

От понеделник до петък между 5:55 ч. и 9:00 ч. Христина Христова и Симеон Иванов ще споделят първи на зрителите важното от деня и ще коментират с политици, експерти и анализатори всички актуални теми от България и света, съобщиха от медията.

Снимка: Десислава Кулелиева, БНТ

Симеон Иванов е завършил „Политически науки“ и „Социология“ във Франкфурт на Майн, Германия и „Международна политика“ в Лайден, Нидерландия.

Той започна професионалния си път в Topnovini.bg, като водещ на „Политкаст“. След 37 епизода на подкаста, 37 разговора с интересни гости и 36 представени книги Симеон свали слушалките и се впусна в ново предизвикателство. Подкастът успя да внесе свежа енергия в медийното пространство, с експертно говорене по важните теми, с младежки хъс и ентусиазъм да представя различните гледни точки, без това да е клише. „Политкаст“ пое писателят, журналист и пиар Катерина Хапсали. Продължаваме в същия дух - слушайте ни.

Симеон Иванов е автор и на редица аналитични статии в Topnovini.bg по общественозначими теми във вътрешнополитически и международен аспект.

Да се присъединя към екипа на сутрешния блок „Денят започва“ по БНТ 1 и да работя рамо до рамо с Христина Христова е страхотен шанс за мен и, разбира се, огромно предизвикателство. Христина е изключителен професионалист, със собствен екранен стил и присъствие. Тя има невероятна реакция, бърза мисъл и журналистически усет. Надявам се да усвоя поне част от тези нейни качества. Благодаря на БНТ и на дирекция „Новини и актуални предавания“ за възможността, която дават на мен и на всички останали млади и прохождащи журналисти. Тук можем да се учим от най-добрите. Бързо осъзнах за каква интензивност и денонощен труд става дума. Благодаря на всички от „Денят започва“ за топлото посрещане и доброто отношение“, споделя Симеон Иванов, цитиран от националната телевизия.

Целият ни екип благодари на Симеон за колегиалното отношение и ползотворната работа. Искрено му желаем успех, професионални върхове и дръзновение!

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама