„След Киев делегацията може да мине до Скопие, Руанда или Кайманите“

10:51, 23 апр 22 / Политика 25 1832 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Когато вчера чух за посещението на Кирил Петков в Киев, първоначално си помислих, че това отново е лексикална бъркотия и отново Кирил Петков е имал предвид нещо друго. Така председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова коментира в ефира на БНТ обявеното посещение на българска правителствена делегация в Киев.

Българска делегация заминава за Киев

Замислих се, че ако цялата правителствена делегация ще пътува до Киев, след това може да отиде и до Скопие, след това може до Руанда, да мине през Кайманите, където са офшорките на компании, сред които „Джемкорп“, с която правителството подписа меморандум“, коментира Атанасова.

Според нея, има нулево справяне с всички кризи и задачи от страна на управляващите. „Правителството вече му е време да вземе своя еднопосочен билет”, категорична е тя.

Моряците колко дни ги спасяваха? Имаме информация, че Лена Бориславова е летяла до Сочи, за да ги прибере, защо не отиде Кирил Петков, за да ги прибере, попита Атанасова риторично.

По думите й наблюдаваме партийно обладаване” на постове и разпределяне на баницата”. Атанасова коментира още, че в Продължаваме промяната” няма лидерство, а Кирил Петков и Асен Василев са двете страни на една монета”.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 12:45, 23 апр 22

Тази простакеса умира от злоба за политиката на коалицията и за действията на премиера, които са правилни. При тях беше необходимо да слушаме сутрин едни тъпизми на вожда им, на обяд други, а на вечеря трети. И само той разпределяше порциите, и то само на хунтата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама