Мария Бакалова спечели приза БГ Модна икона

12:00, 26 апр 22 / Култура 25 1484 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Мария Бакалова е носителка на приза БГ Модна икона на Академия за мода в категория „Изкуство“. Това съобщи за bTV проф. Любомир Стойков.

В ексклузивно видеообръщение актрисата благодари за приза и разказа кои са двете жени, повлияли ѝ най-силно за нейната връзка с модата. „Благодаря ви за тази огромна чест и призвание! Каквито и думи да се опитам да събера в следващите няколко изречения, няма да изразят какво чувствам и колко съм трогната, благодарна и развълнувана, щастлива, радостна. Благодаря“, каза развълнувано тя.

Мария Бакалова разказа за новия си филм

Бакалова сподели, че през последната година е имала възможността да се докосне до много интересни и провокативни рокли, които определи като „идващи от бъдещето, други сякаш от кралския дворец, трети сякаш от детска приказка, четвърти - екстремни и провокативни“.

Тази награда искам да посветя на моята стилистка Джесика Пастър, която стои зад всяка една визия, която съм имала честта да облека“, допълни тя. Актрисата благодари и на майка си. Когато е била малка, именно тя е прекроявала дрехите ѝ, за да бъдат те „по-хубави, дръзки и екстравагантни“. Затова уточни, че посвещава наградата си и на нея. 

Проф. Стойков определи стила на Бакалова като микс от лично светоусещане и облекло, свързано с червения килим.  На церемонията на Академията за мода ще бъдат връчени награди в категория „Музика“, „Телевизия“, „Медии и журналистика“. Най-новата обособена категория пък е „Лайфстайл“.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама