Трифонов: Идеята на Петков е чудовищна глупост

12:06, 26 апр 22 / Политика 25 2289 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Тъй като силата е в истината, ще ви кажа един факт. Моят екип е автор на идеята за благотворителната кампания „Българската Коледа”. И по-конкретно - Росен Петров, когато работеше за нас. И когато президент беше Георги Първанов в първия си мандат. Ние я правихме в началото, сега други хора я правят. Но „Българската Коледа” съществува и до днес и е помогнала на хиляди деца. Извинете - българският народ е помогнал на хиляди деца. И това е достойно, човеколюбиво и правилно. Това написа във Facebook лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов.

Петков: Който иска да помогне на Украйна, да дари една заплата за боеприпаси

А идеята на Кирил Петков, който е министър-председател, българите да даряват пари за оръжие за Украйна, е най-чудовищната глупост, която съм чувал. Трябва да се даряват пари за спасяване на човешки животи, а не за закупуване на оръжия. Това с оръжието е работа на държавата, а не на обикновените хора”, написа още той.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 16:49, 26 апр 22

Много е хубава идеята на Петков. Всички партийни членове и богати фенове от партиите ГЕРБ, СДС, ДБ, Итн, ПП, извънпарламентарните партийни членове, които драпат държавата да праща оръжия, да се бръкнат и да дарят. Христо Иванов, Атанасов, Мирчев, Славов, и т.н.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама