Радев определи като „добри намерения“ антикризисните мерки

19:40, 19 май 22 / Политика 25 1216 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Навсякъде аргументирано отстоявам българската позиция по отношение на Република Северна Македония и тя среща все по-голямо разбиране. Това заяви президентът Румен Радев пред журналисти в отговор на въпрос.

„За най-уязвимите“: Обявиха антикризисните мерки

Изключително важно е да има комуникация с всички лидери от ЕС, с нашите стратегически партньори от САЩ, с всички европейски институции, за да се намери ясно, устойчиво и необратимо решение“, допълни той. 

На въпрос относно антикризисните мерки на правителството Румен Радев посочи, че обявените добри намерения на управляващите първо трябва да намерят законодателна подкрепа, да бъдат реализирани и едва след това могат да бъдат коментирани, съобщиха от прессекретариата на държавния глава. 

Радев нападна немското „Дойче веле“

Относно отказа на „Дойче веле“ да публикува изпратеното право на отговор от страна на президентската институция, президентът заяви: Медиите трябва да базират своите публикации не на слухове, а на факти. В едно демократично общество е недопустимо медия да отказва право на отговор“.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама