Олена Зеленска: Никой не може да ми отнема мъжа, дори войната

16:23, 22 май 22 25 2047 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Украинската първа дама Олена Зеленска даде рядко интервю със съпруга си Володимир. Това е едва вторият път от началото на руската инвазия в Украйна, в която двойката е виждана заедно и първото им съвместно интервю, откакто е започнала войната.

Още от първите дни на атаките Олена, заедно с децата им, които са на 17 и 9 години, напуснаха столицата Киев и се намират в в неидентифицирана част на страната, далеч от заплахите на нашественици. Сега тя и съпругът и се събират за чаша чай и дават рядкото интервю.

Зеленска казва, че не е изненадана, че съпругът ѝ вдъхнови света със своето непоколебимо лидерство и страхотна съпротива срещу Русия. „Никой не може да ми отнема мъжа, дори войната“, заявява тя, цитирана от Mediapool.

Допълва, че семейството им е разделено като много други украински, заради войната, но двамата се чуват по телефона редовно. Благодари за възможността да се видят за това интервю, а Зеленски се пошегува, че това е „среща по телевизията“.

„Не мога да кажа, че Володимир се е променил от началото на тази война. Той беше надежден съпруг и надежден човек и такъв си остава. Неговата гледна точка не се е променила, начинът, по който е свързан, не се е променил”, посочва Олена.

Сценаристката Олена каза, че не винаги е най-големият фен на изказванията на съпруга си и не е имала време да ги фризира. „Понякога той използва твърде много литературни средства, а понякога твърде малко“, посочва тя недостатъците на изказванията му.

Олена си спомня деня на първата атака, как се събудила в тъмното от шумовете и не открила Володимир до себе си. Намерила го в съседната стая, вече облечен в костюм, но без вратовръзка. Казал ѝ: Започна се!“ и докато тя била в ступор на емоциите си, той излязъл, а оттогава са се виждали рядко.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни! 

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Че и 100 млн, насъбрал 16:44, 22 май 22

Има си хас да го остави с тия милиони

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама