Пуснаха бащата на Георги Йомов под парична гаранция

16:21, 26 май 22 25 953 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Бащата на футболиста на ЦСКА-София Георги Йомов - Цецко Йомов излиза на свобода срещу 15 000 лв. парична гаранция. Това реши Софийският градски съд (СГС), съобщи БНР.

Бащата на футболиста Георги Йомов с обвинение

 

43-годишният Цецко Йомов е обвинен за стрелбата от преди дни на бензиностанция на Околовръстното шосе в София, при която пострадаха двама души и досега беше под домашен арест.

Софийският градски съд се съгласи с доводите на първоинстанционния съд, че от събраните доказателства може да се направи извод, че Йомов е извършител на престъплението, но прие, че той е стрелял след като синовете му са били нападнати и е налице личен мотив.

Градските съдии отчетоха и факта, че на пострадалите са нанесени само леки телесни повреди и че бащата на футболиста има чисто съдебно минало, отишъл е сам в полицията и доброволно е предал оръжието си.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама