Слънчев четвъртък с високи температури

07:00, 02 юни 22 25 1214 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Слънчев четвъртък. След обяд ще се развива купеста облачност и само на отделни места ще превали краткотраен дъжд. Ще духа слаб североизточен вятър. Максималните температури ще са между 28° и 33°, в София около 30°.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Сутринта на места ще има ниска слоеста, след обяд купеста  облачност. Ще се задържи без валежи. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максимални температури на въздуха между  25° и 29°. Температурата на морската вода е между 17° и 21°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.  

Над планините ще е предимно слънчево. След обяд ще се развие предимно купеста облачност, в отделни райони и купесто-дъждовна с краткотраен валеж. Ще духа слаб север-североизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 21°, на 2000 метра - около 14°.                   

В петък и събота ще бъде предимно слънчево, след обяд с развитие на купеста облачност. Първия ден на места в Западна България, втория ден на отделни места в планинските райони там, ще превали краткотраен дъжд. В западната половина от страната ще е почти тихо, в източната ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са между 28° и 33°, сочи прогнозата на НИМХ. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама