Костадинов: Аз съм много възпитан човек

08:27, 03 юни 22 / Политика 25 1881 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Аз съм много възпитан човек, отговорих мъжки на едни клевети и защитих честта си. Това каза пред bTV лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов по повод напрежението в залата на Народното събрание пред очите на деца на 1 юни.

Тогава той и депутатът от „Продължаваме промяната“ Искрен Митев почти се сбиха, след като Митев нарече Костадинов „Копейкин“ от трибуната и го обвини в присвояване на средствата от субсидията на партията.

Костадинов донесе документи, които по думите му доказват, че има сметка само и единствено в лева, на която получава заплатата си, а къщата му е закупена с ипотека.

„Човекът излиза и ме нарича крадец, после ме нарича с епитети от руската класическа литература. Да, казах му, че ще му разбия носа“, призна Костадинов.

„Копейкин“ и „тъпак“: Депутати почти стигнаха до бой в парламента

На въпрос дали наистина би посегнал физически на своя колега, лидерът на „Възраждане“ каза, че такава ситуация няма как да се случи нито в НС, нито навън. „На децата в залата показах, че когато един човек има наранена чест, трябва да я защити веднага и на момента“, каза още Костадинов.

„Това, което казах там, е реакция, която е нормална. Мъжка реакция. Извинявам се на присъстващите деца, че станаха свидетели на просташко поведение от страна на Искрен Митев“, каза Костадинов.

Лидерът на „Възраждане“ не смята, че заслужава наказание от Народното събрание.

Ицо Хазарта показа среден пръст на ГЕРБ в парламента

Това е рецидив за хората от „Продължаваме промяната“. Вчера един от техните депутати размахваше средни пръсти. Това лице е зам.-председател на комисията по образование, това лице е член на комисията по култура. Защо никой не поставя въпроса за неговата оставка“, каза Костадинов по повод другоя скандал в парламента с неприличен жест от страна на Христо Петров – Ицо Хазарта.

Епитетите от Искрен Митев бях целенасочена провокация“, каза още Костадинов.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 2
1 Анонимен 15:46, 03 юни 22

Майкати …. не възпитана.За това излъга избирателите си и направи грамаден палат със субсидиите си на избирателите си.Помия си.

2 Анонимен 11:41, 06 юни 22

Много е лошо да се надценяваш когато няма покритие

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама