Кой триумфира на наградите на MTV

10:17, 06 юни 22 / Култура 25 1634 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

„Спайдър-мен: Няма път към дома“ и сериалът „Еуфория“ триумфираха на филмовите и телевизионни награди на MTV, които бяха раздадени на церемония в Санта Моника, щата Калифорния, предадоха информационните агенции.

Продукцията за приключенията на супергероя спечели наградата за най-добър филм, а актьорът Том Холанд беше отличен за най-добро изпълнение във филм. „Спайдър-мен: Няма път към дома“ реализира приходи от почти 1,9 милиарда щатски долара в световния бокс-офис.

Сериалът „Еуфория“ на HBO пък взе отличието на MTV за най-добро шоу, а Зендая грабна приза за най-добро изпълнение в шоу.

Певицата Оливия Родриго беше наградена за най-добър музикален документален филм за проекта си „Olivia Rodrigo: Driving Home 2 U“.

Даниъл Радклиф получи отличието на MTV в категорията за най-добър злодей за участието си в „Изгубеният град“, а Райън Рейнолдс грабна приза за най-добро комедийно изпълнение за „Свободен играч“.

София ДиМартино получи наградата за пробив за ролята на Силви в телевизионната поредица „Локи“ на „Дисни плюс“. Джак Блек пък беше удостоен с приза „Комедиен гений“.

Дженифър Лопес беше почетена с приза „Поколение“. Отличието се връчва на звезди, които с разнообразните си превъплъщения са се превърнали в любимци на филмовите и телевизионните зрители. Лопес получи и наградата на MTV в категорията за най-добра песен за „On My Way (Marry Me)“, пише БТА.

Водеща на церемонията беше актрисата Ванеса Хъджинс. В нея със свои музикални изпълнения взеха участие Снуп Дог, Дипло и Суей Лий.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама