Симеон Сакскобургготски: Кабинетът не е паднал, има време и възможности

14:45, 09 юни 22 / Политика 25 1407 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Не давам оценки, бил съм потърпевш от много неща и най-вече като коалиционно правителство. Моментът е динамичен, още няма никакви решения. Така Симеон Сакскобургготски коментира пред bTV политическата ситуация у нас в момента.

Няма една рецепта, пък и аз съм последният, който има световна рецепта. Мисля, че диалогичността и човек да е обективен и да има желанието да изслуша и другия независимо от това, което мисли, са немалко елементи, с които може да се допринесе да се работи в коалиция“, смята Сакскобургготски.

ИТН поиска нов кабинет в рамките на този парламент

„Това, на което се надявам, е да се представим и пред света като нормална демокрация, която функционира. Всеки вече казва - кабинетът е паднал, парламентът се разпусна. Не е така, има време и етапи и много други възможности“, каза още Симеон Сакскобургготски.

Той присъства на форум по ядрена енергетика, на който се обсъдиха бъдещето и изискванията заложени в законодателството и въздействието върху околната среда. Събитието е организирано от Европейския либерален форум и Либералния институт за политически анализи.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 2
1 Анонимен 10:35, 10 юни 22

Итн са престъпници

2 Анонимен 10:37, 10 юни 22

Ние си имаме страхотни гн Кирил Петков и гн Асен Василев.Те ще бъдат.Каквото и ще да става.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама