„Възраждане“ със свой кандидат за шеф на Антикорупционната комисия

12:40, 10 юни 22 / Политика 25 1332 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Бойко Атанасов е кандидатът на „Възраждане“ за председател на Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ). Той беше представен от председателя на „Възраждане“ Костадин Костадинов на пресконференция в Народното събрание. 

Костадинов отбеляза, че към корупцията в държавата трябва да има нулева толерантност, особено когато говорим за политическа корупция.

Бойко Рашков: Постът в КПКОНПИ е предизвикателство

„Г-н Атанасов е човек, който през годините е доказал не с думи, а с дела и със собствената си професионална биография, че е човек, който не прави компромиси и има определено хъса, мъжеството и познанията „да смачка гръбнака“ на корупцията“, заяви лидерът на партията. Той добави, че е сигурен, че Атанасов няма да направи компромиси и с „Възраждане“, ако види дори намек за политическа корупция.

„Причината да приема тази номинация е, че към мен не са отправяни никакви условия“, заяви Бойко Атанасов. По думите му в момента не се провежда никаква борба с корупцията по високите етажи на властта, предаде БТА. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама