България измъкна точка на Грузия в Тбилиси

08:03, 13 юни 22 / Спорт 25 1564 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Националните отбори на Грузия и България завършиха при резултат 0:0 двубоя си от четвъртия кръг от група 4 на Дивизия С на Лига на нациите. Въпреки неприятните емоции след инцидента с Тодор Неделев, родните национали спечелиха втора точка далеч от родината и удържаха натиска на Грузия, което с оглед на тежката загуба в Разград отпреди седмица и заобикалящата ни реалност си е положителен резултат.

Грузинците, които са водачи в нашата група, дадоха всичко от себе си да спечелят четвърта поредна победа и то пред родна публика, но „трикольорите” се справиха с напористите им атаки и измъкнаха равенството, пише gong.bg.

Тежка катастрофа с националния ни отбор по футбол

Така България спечели трета точка в Лигата на нациите и спря добрата серия на грузинците, които остават лидер в групата ни.

Точно в осмата минута грузинските фенове демонстрираха подкрепата си, като аплодираха Тодор Неделев, който пострада тежко в пътния инцидент на националите при пристигане в Тбилиси. Родният национал бе опериран по спешност и вече е контактен и извън опасност за живота.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама