Костадинов зове за нови избори

17:25, 13 юни 22 / Политика 25 1389 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

 

Лидерът на партия „Възраждане“ призова правителството да подаде оставка и да се върви към предсрочни избори.

„Най-доброто решение в момента е правителството да подаде оставка. Още в началото на мандата му беше ясно, че четворната коалиция е порочно зачената и обединена само и единствено от интереси“, обяви Костадин Костадинов, цитиран от пресцентъра на партията.

По думите му настоящото правителство не мисли за българския народ, затова най-доброто решение е то да се оттегли и да започнат да се решават кризите, създадени от самото правителство.

Отиваме на нови избори, в което няма нищо страшно. Напротив, това е най-правилното към момента и ще подейства като лекарство за оздравяването от политическата криза. Те са единственото решение, с което ще сложим край на този некомпетентен и лъжлив управленски режим и ще започнем да прилагаме политически решения за справяне с кризите“, смята Костадинов.

Според него „всякакви палиативни мерки“ като правителство на малцинството, кражба на депутати от една партия, които да подкрепят друга, договорки с ГЕРБ и ДПС, засилват агонията.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама