„Отиваме към избори заради неосъществени кариерни амбиции“

09:26, 16 юни 22 / Политика 25 1404 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Отиваме към избори. Това се случва без никаква реална политическа причина, заяви съпредседателят на „Демократична България” Христо Иванов пред журналисти тази сутрин.

Всичко започна с БНБ и хората трябва ясно да си дават сметка, че тук има просто един елемент на невъзможност на няколко души да приемат, че техните кариерни амбиции няма да бъдат приети и затова отиваме към избори. Това ще бъдат четвърти избори в рамките на 13-14 месеца, абсолютно безпрецедентно и без реална политическа причина и трябва да е ясно на хората защо се случва, подчерта Иванов, цитиран от БГНЕС.

Не малка част от тази политическа криза е базирана върху лични кариерни амбиции и вендета, заяви още той.

Според него шансове всякакви има: Но ми е много интересно как новообразуваното мнозинство ще излъчи правителство и ще обясни неговата формула. За момента никой от хората, които предприемат този опит за постепенно сваляне на управлението, да даде друга политическа перспектива, освен че отиваме на предсрочни избори, коментира още Христо Иванов. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 14:32, 16 юни 22

Ейййй това псевдопопулистско отношение на Ицето ще му изяде топлото местенце в парламента съвсем скоро хахахахх

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама