„Лъснаха лекьосаните парапети на властта“

17:24, 21 юни 22 / Политика 25 1381 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Не очаквах този дебат да покаже на показ лекьосаните парапети на властта. Така председателят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова обобщи разискванията по вота на недоверие към правителството. Искането за оставка беше внесено от ГЕРБ-СДС.

„Един час премиер и вицепремиерът разказват неща от кухнята до степен, в която е замесен президентът на републиката“, коментира Атанасова. Тя цитира думи, за които вицепремиерът и регионален министър Гроздан Караджов твърди, че са изречени от премиера Кирил Петков: „Ако падне кабинетът, оня отсреща ще разплаща“. Преди изказването на Атанасова, Караджов и Петков си разменяха реплики относно парите за поддръжката и ремонта на пътищата и за фирмите в бранша.

„И вие имате самочувствието да говорите за мафия, вие ли - човекът, който наруши конституцията с първия си сблъсък с клетвата. Вие ли ще говорите за нулева толерантност към корупцията, корупционери“, обърна се Атанасова към министрите от кабинета, предаде БТА.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама