Христо Иванов: ИТН се срина

20:03, 22 юни 22 / Политика 25 1628 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Ще намерим отговорността с първия мандат, когато започне новата рулетка, да предложим правилната политическа формула, която да избегне пращането на страната в нови нива на криза и на хаос. Правилната политическа формула ще бъде обсъдена с мандатоносителя, има различни възможни формули, нито една няма да е комфортна за нас. Това заяви Христо Иванов от „Демократична България“ след падането на кабинета „Петков“.

Кабинетът „Петков“ падна

По думите му първо трябва да се види „Продължаваме промяната” каква визия има. „Ние сме готови да ги подкрепим, това е най-здравата политическа формула за търсене на решение. Трябва да има диалогичност, трябва да има дълбока промяна в страната”, заяви Иванов пред БНТ.

Според него формацията на „Има такъв народ” се е сринала.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 2
1 Анонимен 01:27, 23 юни 22

спешно предложение за заем

имате ли нужда от финансова помощ? имате ли нужда от спешен заем или бизнес заем, тогава ни изпратете имейл чрез {[email protected]}

2 Малена 15:48, 23 юни 22

ДеБе скоро ще ги последва хахахха

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама