Слънчев понеделник с валежи на места

07:00, 27 юни 22 25 1113 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Времето ще бъде предимно слънчево. След обяд ще се развие купеста облачност, но само на отделни места, главно в източните и планинските райони ще превали и прегърми. Ще духа слаб, в източната половина от страната до умерен север-североизточен вятър. Максимални температури ще бъдат между 27° и 32°, в София около 27°. 

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево, след обяд и вечерта с купеста облачност и на места ще превали краткотраен дъжд с гръмотевици. Ще духа слаб до умерен, предимно север-североизточен вятър. Максималните температури ще са 26°-28°. Температурата на морската вода е между 22° и 25°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала. 

Над планините ще бъде предимно слънчево, след обяд с купеста облачност и на отделни места ще превали и прегърми. Ще духа слаб до умерен северен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 21°, на 2000 метра - около 14°.

Във вторник и сряда времето ще бъде предимно слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност, но само на отделни места в източните и планинските райони ще превали и прегърми. В Западна и Централна България ще е почти тихо, а в Източна ще духа слаб, след обяд по морския бряг до умерен североизточен вятър. Температурите ще се повишат с два-три градуса и в сряда в цялата страна максималните ще са над 30°.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама