Петков: Ще си върнем държавата, предлагам да е още през октомври

18:57, 08 юли 22 / Политика 25 1680 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Скъпи приятели, искам да Ви кажа благодаря, че сме заедно зад това решение днес. Ние от „Продължаваме промяната” сме политическата партия, която няма меки диалогични китки, защото, каквото и да си говорим, избрахме да нямаме отново за партньор Слави Трифонов (с приятел Орлин Алексиев), или Пеевски, или Борисов, написа във Facebook Кирил Петков, след като Асен Василев върна празна папка на президента Румен Радев.

Всеки бранд е обещание, а всеки добър бранд е обещание добре спазено. Ние обещахме нулева толерантност към корупцията и реално го направихме. Сега тези 2 милиарда лева, които използвахме за икономически мерки, спокойно можеха да отидат в 8 човека („бебетата“ на Гроздан, както той ги наричаше) и днес щяхме да сме си спокойно на власт”, коментира той.

Гордея се с нас, че не предадохме обещанието си под претекст за „диалогичност”. Независимо от ПР опаковката на едно ново мнозинство, докато хората, които решават, са същите, всичко е прах в очите. Битката ще е дълга, но докато сме обединени и отстояваме принципите си, рано или късно, ще си върнем държавата. Предлагам да е още през октомври. Сигурен съм, че ще го направим! Благодаря, че сме заедно!”, написа още Петков.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Напишете коментар
Коментари: 2
1 Анонимен 07:07, 09 юли 22

.

2 Анонимен 07:10, 09 юли 22

Браво вие което дадохте за народа нямаше такива нещо през последните 12 години а те още се натискат на какво основание

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама